Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/branduniverse.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4676
Svære brancher at promovere – bedemænd | Brand Universe
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/branduniverse.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841
Vælg en side

I sorgprocessen ved et dødsfald i nær familie eller vennekreds vil de fleste på et tidspunkt være i kontakt med en bedemand. I forbindelse med et dødsfald vil der oftest opstå en masse spørgsmål samtidig med at der er en masse beslutninger, som skal tages. I sådan en proces vil det være en fordel at være i kontakt med en bedemand, som man kan føle sig tryg ved. Der er en uskrevet mystik omkring det at være bedemand, hvorfor det med fordel kan betale sig at oplyse aktivt om det arbejde man som bedemand udfører og hvilken slags hjælp man kan bistå med. En anden slags åbenhed, som ydermere kan bidrage til at afmystificere branchen. Det findes der forskellige løsninger til at gøre.

BRANCHEN

Personer med et ønske om at hjælpe og støtte mennesker i svære perioder i livet og som er dygtige til at rådgive og vejlede andre i en hård proces, vil egne sig godt som bedemænd. Det kræver ingen specifik uddannelse at blive bedemand, men du kan vælge at blive eksamineret bedemand ved at tage en eksamen. Positionen som bedemand kræver overblik og øje for detaljer, samt lysten og evnerne til at bistå med de administrative opgaver, som der kan være forbundet med en bisættelse eller begravelse. En bedemands vigtigste opgave er et bistå familien til afdøde.

VÆRKTØJER TIL MARKEDSFØRING

Hvis du ønsker at gøre opmærksom på din forretning og at være sikker på at det er din forretning, som bliver valgt frem for andre, så findes der flere forskellige ting du kan gøre for at få det til at lykkes. En af dem er at kontakte et webbureau, som kan hjælpe dig med blandt andet AdWords og SEO.

Begge dele er værktøjer, som vil brande din virksomhed på en positiv måde og fungere som en investering i fremtiden. Når det handler om AdWords er nøgleordene annoncering på Google samt konvertering af besøgende på dit website til at foretage et køb eller til at tage kontakt. Uanset hvor stor forretningen er vil AdWords være en ideel løsning, da du vil se resultater inden for kort tid. Hvis du blandt andet ønsker at være mere synlig i dit lokalområde, i hele landet eller begge dele, så er SEO løsningen. Søgemaskineoptimering er dybdegående analyse af din hjemmeside og der arbejdes derudover også med indholdsoptimering og linkbuilding.

Hvis man er indehaver af en begravelsesforretning, så kan det med fordel betale sig at oprette en profil på Facebook. Sådan som samfundet er i dag i forhold til søgen på information, er det ikke utænkeligt at flere vil søge på eventuelle begravelsesforretninger eller bedemænd på Facebook. Et scenarie kan være, at et ungt menneske mister en forælder og derfor står med en del af planlægningen af bisættelsen og begravelsen. Denne ønsker måske at vide, hvilken bedemand denne kan møde samt læse om, hvad der kan søges om hjælp til.

På Facebooksiden kan der med fordel laves en overskuelig oversigt over, hvad bedemanden eksempelvis kan bistå med i sådan en svær situation. En anden mulighed er, at der kan sættes billeder af bedemænd i forretningen samt eventuelt en kort præsentation, så det måske kan give en tryghedsfornemmelse. Et eksempel er denne begravelsesforretning. I sådan en svær situation, som en begravelse eller bisættelse er, så er det helt essentielt at man føler sig tryg.

Der er utallige valg der skal træffes og det er ikke sikkert, at man er klar over, hvad det er der skal tages stilling til. Her er det vigtigt, at Facebook ikke benyttes som en reklamesøjle, men mere som et sted der er til for at oplyse og give information. Selvom det selvfølgelig er en forretning, så er det vigtigt at tænke på, at trygheden kommer først. Hvis først trygheden og tilliden er etableret, så bliver der taget kontakt og derved vil det fortsat gavne forretningen, men på den rigtige måde og med de rigtige værdier for øje.