Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/branduniverse.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4676
Sådan bygger du en træ-terrasse | Brand Universe
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/branduniverse.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841
Vælg en side

Nu er det sommer og sommer er lig med en masse aktivitet i haven. Mange har gået og planlagt hele vinteren og foråret og er nu klar til at så i haven, at klippe ned og at bygge nyt. Noget af det man typisk bygger er en terrasse. Her kan du læse mere omkring hvordan man gør netop det.

 

En træterrasse er et smukt syn, den indbyder til sommerdage og aftener, hvor man sidder samlet og nyder hinanden, selskabet og det gode vejr. Det er faktisk nemmere end du tror at bygge en træterrasse, mange gange er det meget nemmere end at lægge fliser og få en sten-terrasse.

Når man bygger en træterrasse skal man først have en ide om, hvor stor den skal være. Det vil sige, hvor lang og hvor bred skal den være. Her kan det være en god ide at bruge nogle snore og nogle pinde i hjørnerne for at visualisere, hvor stor terrassen skal være.

Det næste er at beregne hvor mange terrassebrædder man skal bruge, dette gøres nemt på online-terrassebrædder.dk, hvor der er en nem beregner til at hjælpe med netop dette. Man indtaster hvor stor terrassen skal være og så får man priserne på de forskellige typer af brædder, lige fra hårdtræ over almindelig trykimprægneret træ til komposit terrassebrædder.

Den billigste måde at bygge det på er ved at bruge almindelige trykimprægnerede brædder, det er langt de billigste. Hvis man er mere til at betale sig fra en fantastisk terrasse som ikke skal vedligeholdes skal man nok kigge mod at gøre det med komposit-terrassebrædder.

Når alt kommer til alt er det at bygge en træterrasse en ret nem opgave, og man kan hurtigt få det gjort hen over en weekend. Der, hvor prisen kan stikke af er ved valget af terrassebrædder. Træterrasser er bare meget pænere end en almindelig fliseterrasse.