Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/branduniverse.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4676
Hold det perfekte bryllup | Brand Universe
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/branduniverse.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841
Vælg en side

Et bryllup er en stor begivenhed og er som oftest begyndelsen på et helt nyt kapitel i jeres liv. I har måske drømt om denne dag i mange år, hvorfor det er vigtigt at den bliver præcis som I ønsker det. Det er smukt når to mennesker siger ja til hinanden. Derfor er det vigtigt at kærligheden bliver hyldet lige så meget og lige så smukt, som den har fortjent. Der findes lige så mange forskellige måder at holde bryllup på, som der findes forskellige par. Jeres vigtigste opgave er at finde ud af, hvordan I ønsker at fejre hinanden og den store dag i jeres liv.

PLANLÆGNING

En stor del af dét at holde et bryllup handler om planlægning og forberedelse. Undervejs skal der træffes beslutninger og gøres overvejelser da mulighederne er mange. Dagen skal fastsættes, gæsterne skal inviteres og lokationen bestemmes. Dertil kommer brudens og brudgommens outfit til dagen samt planlægning af borddækning, pynt, tema og valg af mad. Der er utallige valg, som skal træffes. Alt sammen har til formål at gøre jeres bryllup til en personlig og betydningsfuld dag. Én mulighed er at afholde brylluppet udendørs. I den forbindelse bliver der øjeblikkeligt tilføjet noget intimt og specielt til dagen da omgivelserne i sig selv vil skabe en unik stemning.  

HOLD BRYLLUP UDENDØRS MED SUCCES

Når valget er taget om at holde bryllup udendørs er der nogle helt specifikke ting, som der skal tages stilling til og tages højde for. Først og fremmest kan I med fordel vælge, hvilken årstid I ønsker at afholde brylluppet. De fleste vælger forår, sommer eller sensommer da der i vintermånederne i de fleste tilfælde vil være for koldt. Dernæst kan I beslutte jer for i hvilke omgivelser I ønsker at holde festen. Om det er i en gårdhave, en byhave eller i en skov eller lignende. Flere slotte rundt omkring i landet har grønne arialer til rådighed, som I kan benytte til lejligheden. I den forbindelse er der mulighed for at sætte sit eget personlige præg på dagen. En mulighed er at finde et område I en park eller en skov, hvor det er muligt at slå et selskabstelt op, eller hvor der er nogle lokaler gemt væk bag træerne. Dernæst kan I vælge at skabe stemning med lyskæder og lanterner samt vimpler og eventuelt levende lys. På den måde kan I skabe et udendørs rum, hvor I og jeres gæster kan hygge jer og slappe af efter vielsen og inden maden. Alt efter, hvad der kan lade sig gøre kan I efterfølgende rykke indendørs i de tilstødende lokaler eller i selskabsteltet. På den måde er der også mulighed for at opholde jer indendørs fra starten af, hvis vejret skulle vise sig at være dårligt. Når et bryllup afholdes udenfor bliver der en helt speciel stemning. Det eksklusive og klassiske blandes med det rå og naturlige og går sammen op i en højere enhed.

BRYLLUPSMAD

Når alt er planlagt i forhold til vielse, lokation, borddækning samt tøj og diverse, så skal der tages en beslutning om bryllupsmaden. De fleste vælger catering som en løsning og det ikke uden grund. Mad ud af huset er en løsning, hvor du stadig kan have en finger med i spillet, selvom du overlader arbejdet med maden til andre. Her er det selvfølgelig vigtigt at vælge et cateringfirma med erfaring og et godt omdømme, så I kan sikre jer, at kvaliteten er i top. Derudover er det også vigtigt, at I har nogle valgmuligheder, så I kan tilpasse maden til jeres gæster og det tema I eventuelt har valgt for dagen. Et cateringfirma som dette kan anbefales, da de har mange års erfaring fra branchen samt mange års erfaring med levering af mad til bryllupsfester og bryllupsreceptioner. Ydermere tilbyder de også at levere maden direkte til døren, så I kan nyde mest muligt tid sammen med hinanden og lade jer fejre af familie og venner omkring jer.