Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/branduniverse.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4676
Få styr på lopperne til din hund eller kat | Brand Universe
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/branduniverse.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841
Vælg en side

Alle som har en hund eller en kat kender sikkert til at behandle dyret for lopper eller andet utøj. Det er unægteligt en af de ting vi som kæledyrsejere helst vil være foruden. Læs mere her på siden omkring hvordan du nemt kan behandle eller forebygge utøj.

Hvad enten man har hund eller kat, så har man sikkert prøvet at behandle sit køledyr med en loppekur. Det er heldigvis nemt og ligetil at få fat i det og gennemføre behandlingen. Det er ikke noget man nødvendigvis skal gennem sin dyrelæge for at gøre. Der findes mange online webshops med loppemiddel.

Det hele er ret nemt, man bestiller det hele online og efter et par dage har du det i postkassen og du kan begynde behandlingen. Det eneste der kan være svært i denne sammenhæng er at opfatte tidligt nok at hunden eller katten har fået lopper. Det kan være svært at fange det. Mange sværger i stedet til at forebygge frem for at behandle for lopper, flåter, sandfluer eller lignende.

Forebygningen er lidt i samme dur som med selve behandlingen, det er de samme loppekure man skal bruge, man bruger dem bare forebyggende frem for behandlende. Når man giver sit kæledyr behandling er det vigtigt at man har styr på hvor meget det vejer. Vægten på hunden eller katten er netop det, der afgør hvor stor dosis og hvor stærk dosis skal være. Det kan derfor være en fordel at man lige hiver sin hund eller kat med op på vægten for at få helt styr på det inden man klikker i webshoppen for at bestille en loppekur.

Der er mange forskellige mærker man kan købe og hvis du har prøvet det tidligere har du sikkert en præference for et bestemt mærke. Det nemmeste af disse produkter er typisk pipetter, det er en nem måde at behandle på, hvor hunden eller katten dryppes i nakken med pipetterne og derefter er behandlingen i gang. Lopperne er typisk hurtigt væk, det tager ikke meget mere end nogle få dage, til en uges tid. Det hele står på emballagen til det produkt man vælger. Det er nemt at følge instruktionen.